Η Εταιρεία

Εταιρικό προφίλ

Η P&Y CAT PAINTS Ltd ιδρύθηκε το 2016 στην Λάρνακα.

Η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων και επιχρισμάτων, όπως επίσης βερνικιών και άλλων χρωμάτων ειδικών εφαρμογών.

Η επιτυχία της εταιρίας βασίζεται στην ικανότητα μας να παρέχουμε σε ιδιώτες και επαγγελματίες τις λύσεις που ζητούν.

Διαθέτουμε μια πλούσια γκάμα προϊόντων με τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές στις καλύτερες τιμές,Σκοπός μας είναι η συνεχής βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων και υπηρεσιών μας.

Η ευρεία γκάμα προϊόντων της εταιρείας, περιλαμβάνει:

  • Οικοδομικά χρώματα
  • Προστασία ξύλινων & πέτρινων επιφανειών (βερνίκια ξύλου/πέτρας, συντηρητικά ξύλου, αδιαβροχοποιητικά)
  • Χρώματα για μεταλλικές επιφάνειες
  • Βιομηχανικά χρώματα
  • Ναυτιλιακά χρώματα

Οι αξίες μας, είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την ποιότητα, την ασφάλεια, την καινοτομία αλλά και τη συνεχή αναβάθμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Αυτές οι βασικές αξίες που διέπουν την επιχείρησή μας, αποτελούν για εμάς πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.

Αυτό που επιδιώκουμε είναι η υπεύθυνη, ακέραια στάση απέναντι στους συνεργάτες μας, προς την άριστη εξυπηρέτησή τους και την απόλυτη ικανοποίησή τους.

.


Η γκάμα μας από κορυφαία brands.

NOBEL LACK

Βιομηχανία – Βιομηχανικών – Ναυτιλιακών Χρωμάτων

Η ελληνική βιομηχανία χρωμάτων NOBEL LACK ΑΕ με σήμα την πεταλούδα ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1997, από τον κ.Διονύσιο Παπαγεωργίου. Η παραγωγή κατάφερε να υποστηρίξει την ζήτηση ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ –ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ –ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΏΝ ΒΕΡΝΙΚΙΩΝ, τα οποία είναι βασισμένα στην ελληνική νομοθεσία και τις απαιτήσεις του συστήματος διαχείρησης ποιότητας ISO 9001

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ